FAQ

Ofte stilte spørsmål

Koster det noe å være med? 

De første tre treningene er gratis. Hvis du vil være med videre må du betale medlemsavgift NOK 400, treningsavgift NOK 250. For å spille kamper må man også betale lisen/forsikring til Norges rugbyforbund på NOK 600.

Hva slags utstyr trenger jeg?

Sko med knotter er en fordel på gresset, shorts og treningstrøye som tåler litt juling. Ha alltid med joggesko. Tannbeskytter er også anbefalt (kan kjøpes i de fleste sportsbutikker).

Jeg er under 18, kan jeg få være med?

Nybegynnertreningene er for voksne over 18 år, men vi har også egne treninger for juniorspillere, ta kontakt med : rugbyjunior@sageneif.com

Hvor foregår treningene?

Vi trener på Voldsløkka, avhengig av ledig baneplass kan vi være på en av følgende steder: Rugbybanen (gress med rugbymål), Bjølsen kunstgress (med rugbymål) eller gamle kunstgressbanen.  Kart

Hvor lenge er jeg nybegynner?

Når du har nådd et nivå som gjør at både nybegynnertrenere og seniortrenere føler at du kan spille fullkontaktrugby på en trygg måte vil du også kunne trene med seniorene. Det er selvfølgelig også opp til deg selv hva du er komfortabel med.

Når får jeg spille rugby?

Når trenerne er trygge på at du kan spille fullkontaktrugby på en trygg måte, vil vi så raskt som mulig få spilleren i en kampsituasjon. Dette kan være en turnering, kamp eller interne arrangement.

Hvor får jeg kjøpt utstyr?

Torshov Sport

Har du ikke fått svar på det du lurer på?

Fyll inn i skjemaet under og send inn til oss, så svarer vi så raskt vi kan.

 

 

nm7s 2018 6